Usnac1995 Kızlar bi an boş bulundum 20 kg damacanayı kaldırcakken aklıma geldi tam kaldırmadım. 9 haftalık hamileyim bir şey olurmu acaba. Saniyelik olan bir şeydi tam kaldırmadım yeltendim azıcık
linamom Usnac1995 aynı durumu ben de yaptım bi anlık sonra kasıklarım karnım ağrımıştı psikolojik olarak da olmuş olabilir akşamına doktora gittik çok şükür bşey olmamıştı😊
linamom Usnac1995 bsey olmamıştır içini ferah tut kanama falan olursa zaten gidersin hemen doktora ama ilk 3 ay dikkat et ağır kaldırma
Hilal0320 Usnac1995 bişey olmaz inşallah ben çok kaldırdım ya şu siparişi veriyorduk akşama kadar susuz kalamayacagim için içeri alıyorum damacanalari
edaliannee Bence korkma ama yat dinlen en azından daha kötüsü olmasın canım . İyice dinlen bu satten sonra dahada yorulursan ağrın olur
Usnac1995 linamom çok teşekkür ederim canım kanama falan yok aslında tamda kaldırmadım da kalbi falan dururmu acaba diye geçti içimden ilk gebelik korkutuyo beni herşey
Usnac1995 Nilist yani hiç kanamam falan olmamıştı bu zamana kadar umarım olmaz bundan sonea içime korku düşmüştü ama rahatladım teşekkür ederim 😊