Irnasatka Bukett- 58 ile hamile kaldım suan 72 oldum 4 ayda bende çok hızlı alıyorum ve asla veremiyorum
mnrgnc Bukett- 20+3 ve bende hızlı kilo aldım doktorum diyetisyene yönlendirdi o da düzenli iki saatte bir ara öğün yapmamı söyledi 1 aydır uyguluyorum kilomu korudum sizede tavsiye ederim herkesin bünyesi bir değil kimsenin dediğini de takmayın doktorunuzu dinleyin bebeğiniz ve siz sağlıklı olun gerisi boş.
babynil @Bukett- 9ayin sonunda aldigim kilo olur kendisi 4u kaldi hatta 😂 biraz hizli gitmissiniz galiba ama bebek daha yeni yeni sizden beslenmeye baslio
Yagmurak5 Dikkat etmenize rağmen birden o kadar aldıysanız gebelik şekeri açısından değerlendirilmesi lazım diye biliyorum
Ipekcntrk Irnasatka yani normal yeme düzenin bozuldu mu ki ? Ben 55 ile hamıle kaldım suan 14 haftadayım 57 olmuşum cok saskınım çünkü ekstra bisi yemıyorum önceden kabızlık sorunum vardı ondan aldm muhtemelen ama dikkat etmen gerekiyor bebek kilo almıyor ki bu dönemde hepsı sana yağ olarak geri doner
Symaergn Bukett- acaba bilmeden çok mu yiyosunuz. Az ve sık yiyin, bol meyve ve su tüketin. Yürüyüşünüzü de düzenli yaparsanız hızlı kilo almazsınız
charlottececi Bukett- tiroidlerinize baktilar mi 🙊 ya kendinizi uzmeyin ama diyetisyen destegi alabilirsiniz. Bu gidisle ben oyle yapacagim mesela 🤣 ben ilk 3 ay 3 kg aldim. Sonraki 2 ayda 5 kg aldim 🤣 21. Haftamdayim. İkizlere hamileyim 🙄
Bukett- charlottececi bakildi evet sıkıntı yok, maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😌
Symaergn Bukett- aman bir şey olmaz ☺️ kim 2 litre su içiyo. Ben içemiyorum açıkçası. Verirsiniz kilonuzu kafanıza takmayın
charlottececi Bukett- sizinkini de allah bagislasin. Bak ablam tek bebekte ilk hamilelikte 59 la hamile kaldi 87 yle doguma girdi. İlk 40 ciktiginda 20 kg vermisti. 6. Ayda 60 kiloya dusmustu 😁 veririz insallah aldigimiz gibi 🤣
Melissa_ Bukett- su içmemenin çok etkisi var sanırım , 21. Haftadayız bizde düzenli su içmeye başladıktan sonra farkediyor ben -1 kilo ile devam ediyorum , zaten kilol hamile kaldığım için almam da gerekiyor
Babysharkdutdutdut Bukett- bizde 3 aylifiz 4 e yakın almışım. Midem felaket oyuzden çok fazla ekmek yiyorum bastırdığı için oda kilo olarak dönüyor. Sizdemi çok yiyorsunuz.
Bukett- Babysharkdutdutdut benimde midem çok kötüydü ama doktorum bulantı ilacı verdi o yüzden yememde hiç sıkıntı olmadı bu dönemde
Babysharkdutdutdut Bukett- bende ilaç kullanıyorum ona rağmen midem bulanıyor ve resmen kaziniyor. En iyi ekmek ve karbonhidrat li şeyler rahatlatiyor bol bol yiyincede geldi kilolar