minigiminannesi03 Merhaba kizlar tüp bebek aşamalarında neler yaşadınız kizlar bilgi verirmisiniz biraz ?
Tomrishatun minigiminannesi03 herkes çok farklı ama yapılan işlem herkeste aynı canim standart iğne vurulma yumurtlar büyüyünce toplama işlemi dollenen embriyorlari transfer etme ondan sonraki süreç bekleme süreci.. Yumurta toplama işleminde sadece hafif narkoz verilip bayiltiliyorsun transfer 5 dakikalık uyanıkken yapiliyor
2022bebeki minigiminannesi03 iğnenin kullaniminda 5. Gunum bugün güzel gelismis hicbir problem yokmuş. Takviye kullaniyorum elenatal1,omega3, d3k2 ve prolaktin sorunum olmadığı için incir kürü yaptim onu yiyorm. Soracağınız bir sey varsa yardımcı olurum :)
Mucizem_211 minigiminannesi03 işlem aynı zaten kuzum sadece bazıları uzun sürüyor bazıları kısa benim genetik olduğu için 2 yıl bekledim yumurta toplama işlemi yapılıyor sonra o embriyo hazırlandığında seni hergün arıyorlar embriyonuz bu kadar 5 gün yada 3 gün embriyosu sana bilgi veriyorlar transfer çok kolay zaten anında bitiyor tek sana dediğim sakın umutsuz ve stresli olma akışına bırak inşallah hayırlı tedavi olur senin için 🤗
minigiminannesi03 mirage333 yumurta tembelliği var bende aletimin ilk 3cu günü görmeliyim seni dedi ona göre ilac verecem dedi doktor gonalf kesin verecekmiş
minigiminannesi03 Tomrishatun biraz stresliyim nasil ilerlemek süreç bilmiyorum ilk defa yaptıracağım asilamayi biliyorum ama bu daha biraz zahmet dikkat isteyen birsey bu belli
Kbra60 minigiminannesi03 gonalf kullanacaksın ki yumurtaların büyüsün olgunlaşsın her aşaması ayrı heyecanlı bi süreç sonu güzel olur inşallah
Tomrishatun minigiminannesi03 evet canim maddi manevi çok yoruyor stresli oluyorsun tutmamak kaygısı çok oluyor