Asyaaa35 Kızlar 10dk önce basladı göğüsümün altında şiddetli bir agrı sırtıma da vuruyor ne olabilir sizce acile gitmeşimiyim kötü biseymidir
Sabahatbartu Asyaaa35 benim bu söylediğiniz ağrı üç aydın var ve çok şiddetli doktora gittim ultrason çektim genel cerraha gittim hiç bey yapmadılar çocuk büyüyor dediler buyuzden ağrıların ama gün geçtikçe artıyor 😞
C4qL4a Asyaaa35 bu bendede var bir haftada iki kez çok fena oldum 😢 doktorum genel cerrahtan batın usg istedi şimdi onu yaptırıcam safra kesesinden şüpheleniyolar canım bende 14+3 deyim
Sabahatbartu C4qL4a benden de bu testleri istedikler yaptım hiç bsey çıkmadı sırt üstü doğrulduğumda ağrı geçiyor kaburga kemik ağrısı dediler hiç bsey yapamayız dediler
Sabahatbartu Asyaaa35 gidin içiniz rahatlasın ben üç aydır bu ağrıyı çekiyorum sağ ğögüs altımda başlıyor aynı izada sırtıma vuruyor dayanılmaz bir ağrı 😣
Asliiiiaslannnn Kızlar bir şey soracağım 5 bitti 6. Haftaya girdim kabızlık yaşıyorum 4 gün oldu midem bulanıyor artık şişkinlikten normal mi bu ya