Tosbik Hmervekara bn 26 haftalik hamileyim simdiye kadar doktorum hiç istemedi bnde yaptrmadim. Ama smdiden snra istermi bilemiyorum 😊
yildizbebeginannesi Hmervekara ben bugün gidip yaptırdım doktor bisey demedi kendim istedim 50lik yeter dedi
Hmervekara Tosbik evet kan sonuçlarıma bakarak isteğime bağlı olduğunu söyledi bende istemedim umarım sağlıklı şekilde doğar bebişlerimiz ☺️🤰🏻
hazalhazar Tosbik doktorunuz gerek görmediği için mi yaptırmanızı istemiyordu.Yani değerleriniz normal olduğu için mi
istanbulluanne Bende 25+2 yim haftaya kontrolum var aç gel şekerine bakalm dedi. Gerek olursa yapariz dedi.
Hmervekara istanbulluanne aynen canım banada öyle dedi ama bi an şüpheleniyor insan ya bişey olursa diye tesekkür ederim cevap için ☺️
Mervebtnrr Bende 26 haftalık hamileyim doktorum istedi ben yaptırmadım açlık şekerime baktiriyorm sağlık ocağında normal cikiyo ailede irsi bide benim ama çok şükür bende bi sorun yok
SeydaDoruk Mervebtnrr benim de açlık şekerim normal çıkıyordu ama şeker yüklemesi yaptırınca şekerin yüksek olduğunu öğrendik
Mervebtnrr SeydaDoruk valla ben doktoruma sürekli takip ettigimi ve normal çıktığını söyledim öyleyse sorun yok dedi bende üzerine düşmedim
Hmervekara SeydaDoruk evet işte bu yüzden aklımda kalmaması için bir yanım istiyor tesekkür ederim cevap için 😌🍀
Bussraa 26+3 um suanda bugun yaptirdim bende normal cikti. doktorum İstedi yaptirmami kilolu hamile kaldigim icin