sinifcianne Kızlar 30. Haftamdayım yaz günü grip olucam burnum gözüm ve boğazım fena yanıyor. Bitki çayları neler içebilriim ilaç almadan nasıl geçer var mı başına gelen ?
Cigdemoyku sinifcianne iki hafta önce tam bende 30 haftalıkken basıma geldi hastanelik oldum.doktor ıhlamur,zencefil,bal,limon karısımını yaştın.gğnde 5-6 bardak içtim.ertesi gün kendime geldim
Brlgry Bende yeni atlattım çok şükür Ballı limonlu ılık su Ihlamur Çorba iç bol limonlu terletsin güzelce Bol c vitamini (sadece Limon dahi yedim kabuklarıyla) Sabahları keçi boynuzu pekmezi 1 kaşık her gebe yemesi lazım normaldede 3 günde iyileştim çok şükür bunlardı yaparak
sinifcianne Brlgry multivitamin içiyorum muz elma armut ev yapımı yoğurt yıyorum hergün hala nasıl grip oluyorum anlamış değilim🤷♀️ Limonlu ballı rezene içiyorum her gğnde dut pekmezi yıyorum umarım işe yarar🙍♀️
Brlgry sinifcianne valla salgın mı vardır nedir herkez bi hasta bende o kadar vitamine hapa hasta oldum atlattım bir an önce atlatırsınız inşallah 🙋🏼♀️🌸
Mkbl01 39 haftadayım ve aynen Boğaz enfeksıyonu kızlar kbb gıttım antıbıyotık agrı kesıcı verdı kullanmak istemıyorum ama mecburum anestezi alacagım bu hafta 😔 boyle durum yaşıyan varmı
sinifcianne Mkbl01 ben hamileleğimin başında antibiyotik iğne yedim sabah akşam kadın doğum doktoruna sor ilaçları bana bebeğe hiç bir zararı yok demişti rahatla kullandım boğaz enfeksiyonu antıbıyotıksiz geçmiyor malesef geçmiş olsun