cileklimagnolia Kızlar bebek planlıyoruz eşimle başladıkta ve ben gidebileceğim güvenilir Güler yüzlü karşısındaki insanı motive edici bir bayan kadın doğum doktoru arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Deletedmom72728 cileklimagnolia bende arıyorum ama bulamıyorum bulursan haber et banada kimse cvp vermiyo🤦
Melos12 cileklimagnolia Küçükköy özel Bilge hastanesi Oğuz Güler Gaziosmanpaşa İstinye üniversitesi medical park Emrah Kızıldağ İki doktorda süper çok Güler yüzlü ve ne sorarsan cevap veriyorlar onuda geçtim direk onlar zaten sen sormadan herşeyi anlatıyor
Sinem5895 cileklimagnolia duygu hastanesi yeşim hanım bir de Burak özkose var instagram adresi mevcut Burak beyin isterseniz bakın
cileklimagnolia Ya duygu hastanesi Yeşim hanım duydum bide Avrasya duygu diyorlar medicalparkta da varmış
Melos12 cileklimagnolia canım onları hiç bilmiyorum ben bu 2 doktora gittim ve oğlumu Oğuz beyde doğurmuştum kızımıda ikisinden birinde doğurmayı düşünüyorum gerçekten doktor olarak değilde abi olarak yaklaşımları çok iyi