Suleermz Emine4280 canım hiç mide bulantısı yaşamadım çok şükür kızım olucak hayırlısıyla ama her hamilelik farklı görümcem son güne kadar neredeyse bulantı yaşadı onunda kızı oldu
Linakent Emine4280 benim çok bulantım oldu kız ama bünye ile alakalı birşey kesinlikle cinsiyetle alakası yok 😅
anonymous Emine4280 vallahi tam hatırlamıyorum sağdaydı sanırım 😊Allah gönlünüze göre versin inşaAllah 😘
Jadeksc Emine4280 ilk kızımda hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadim bulanti, agri va hiç bir şey yoktu. Şimdi yine kız bebek bekliyoruz ama bulantı, ağrı, halsizlik, uyku ne desen var.
Deryac Emine4280 Emine4280 amin canm inşallah Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine önce sağlıklı hayırlı evlat sonrada gönlümüzdekini verir 🤲🏻
Defne000 Emine4280 oğlumda cok fazla bulantı olmamıştı ama bu hamileliğimde 3 ayı gecmişti hala vardı dün kız oldugunu öğrendim
2erkekannesiii İlk hamilelikte hiç bulantı yaşamadım oğlum oldu 2.hamilelikte 3 ay bulantıdan öldüm buda erkek
Sinem-123 Emine4280 bulantılarım çok oldu ama kusma çok yaşamadım erkek cinsiyetimizde ama kişiden kişiye değişkenlik gösteren bi durum bu