Mnk16 Kızlar üç gündür arada böyle göz seyirmesi gibi oluyordu karnımda bebekmiş öyle dediler ama bugün hiç öyle olmadı karnım? Bebek iyi midir her gün olması için erkenmi? şart mı her gün hissetmek şu haftalarda
moom222 Mnk16 canm o titreme seyirme şeysi bndede oluyor arada ya bebek çişini yapıyormuş yada hareket ediyormuş dün oldu hatta sanki biri cimcikliyor inceden etini😅😅
Neseeli Mnk16 aynen o şekilde oluyor kelebek kanat çırpar gibi 16. Haftada hissetmiştim bazen günde bir bazen iki bazen hissetmeyebilirsin canım sorun yok
Elilar2225 Göz seyirmesi derken nasil? Disardan baktığınızda kalp gibi inip çıkıyormuş gibi mi? Bende de öyle oluyo bazen ama hareket mi değil mi anlamadim
moom222 Mnk16 canm o titreme seyirme şeysi bndede oluyor arada ya bebek çişini yapıyormuş yada hareket ediyormuş dün oldu hatta sanki biri cimcikliyor inceden etini😅😅
Elilar2225 Evet titresim gibi bende de. İnsAllah bebektir🙏Erken haftalarda her gun hissetmek sart diyil diye biliyorum
ipekveatlas hayır erken hissedemezsin.. bi hissedip 4-5gün hissediceksin 26. haftaya kadar düzensiz olması önemsiz