Fulyax Benimde kış bebegim olcak aralık 1 🙏🏼 Yelek,hırka,çorap,içine giyeceği badi uzun kolu,ağız mendili,muslin örtü, astronot tulum,yada mont,bataniye,yün ve normal bunlar arkdaşlar daha detaylı yazmış 😊😊😊benimde aklima gelenler
Cinaralp merwerkan1903 ayyyy çok güzel bir siteymiş aradığım her şey var hemde çok hoşlar 😍bayildimmmm
merwerkan1903 [bilinmeyen] şuan tatildeyim 31.haftama girdim dün we neredeyse bircok giyim eşyasını aldık mersindeyiz suan.burada eltim war oturan,yanında tecrübeli birinin olması cok güzel oluyor gercekten cok panik yapmıstım ama eltim,eşim ben aldık çok keyifli we heyecanlı birşey alışweriş😊 .istda oturmama rağmen mersin daha ucuz geldi.400tlye ilk 3 ay giyeceģi herseyi aldık we hepsi çok kaliteli.bir 150tl kadar da istdan chiccodan birseyler almistım jokerde kampanya wardı.insallah saglıkla sihhatle giyer kızım.hepimizin kuzuları ins😊
merwerkan1903 Ozge11 ewet cok guzel yorumlar yazan olmus.bende tam anlamiyla bitirdikten sonra neler aldigimi yazacagim marka wr fiyatla birlikte.fişlerini sakliyorum😊😁
merwerkan1903 [bilinmeyen] mersinlimisiniz yoksa?walla istda yasiyorum ama inanin mersin bana daha ucuz we daha güzel geliyor ista göre.özellikle bayan giyim icin petrol we addax magazasi şahane😊 birde kücük yer oldugundan bebek alıswerisinde zorlanmadık 3 saatte bitti sadece banyo takimi kaldi diyebilirim.o da mersinden ista goturmek zor olur yer kaplar diye almadik😊
Ozge11 merwerkan1903 aa çok iyi olur canım bekliyoruz 🤗💕 ben 26.haftadayım daha başlamadık yeni yeni liste oluşturuyorum bu süreçte böyle postlar güzel oluyor ☺️
merwerkan1903 Melhaercan dogumum 15 aralikta olacak hem kızım 2 hafta gelisim olarak önde hemde saglık sorunlarımdan dolayı zorunlu sezeryan olacagim o yuzden
merwerkan1903 [bilinmeyen] tesekkur ederim chicconun ayakli banyo setini alıcam birde bebek arabasi kaldi.baska eksik kalmadi şükür.sizde cabucak bitirirsiniz ins😊