Ayse1608 Esmakkkk Adetime 2 gün kala kahverengi akıntı gelmişti ben öyle anladım normalde adet öncesi öyle akıntım olmazdı
Pinarinayseni Esmakkkk Adetime bes gun kala ic çamaşırımda baya yoğun kaplayan kan gördüm hem kan hem kahverengi renk karışık gelmiş hiç farketmedim geldiğini. Oed koydum heralde sabaha regl sökülürüm diye sabah kahverengi leke geldi kuzenime söyledim ben bi regl olamadım kısa mi sürdü regl yoksa diye test yap dedi meğer gebeymisim
Glzz Esmakkkk ben ikinciye hamileyim ikisindede pembe leke olmuştı iç çamaşırım öle tahmin etmiştim 🤲🏻
Yasemincee Ben adet olacağım gün normal akıntı gibi yaşadım. Adet oldum sandım mesela ama devamı gelmedi. İlk gebelikte de 3 gün boyunca adet gördüm ped taktım birden kesildi meğer gebeymişim işte. Yani birinde pembemsi geldi birinde bayağı kanama oldu
Esmakkkk Glzz @Ayse1608 Yasemincee ama benım adetım 7 gun gecıktı karnım ağrıyor şuan pembe gelıyor az az
Glzz Esmakkkk benim ikinci hamileleğim 10 ncu gğn teste cıktı inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Bisofiya Benimde adetim düzensiz, 32. Günde yani bu akşam üzeri ince kahverengi akıntı geldi, sonra gece birkaç kere sildiğimde yine geldi. Ama adetim mi sökülüyor, gebelik mi bilemiyorum 😕
sadett Bisofiya benimde bat 25 subatti . Bugün sabah peceteyle silince kahverengi çok az bi lekelenme geldi . Adet mj değil mi bekleyip görcem :(
se2206 Bende duphaston kullaniyorm gebelik varsa tutunsun diye dün kahverengi leke geldi iki kez daha sonra kesildi geçen ay da kullandm böyle bisey olmamıştı kızlar sizce neden olmuş olablr
Fajaye Benimde ayın 24 unsen beri lekelenmem var kahverengi birkezde pembe oldu adetim 26siydi ama hala sokulmedi bende anlamadım ne olduğunu