elma111 sekeriniz kac cikinca unsulin vuruyorsunuz arkadaslar...doktor bana aksam yemeginden 1 saat sonra 90 alti cikarsa vurma 90 120 arasi 4 doz 120 140 arasi 8 doz vurmami soyledi....bu surecte hep rejimime dikkat ettim bu degerleri hep korudum sadece bir kere makarna yedim ve 171 i gordum kendime soz verdim asla yemiycem diye
1anne2bebek elma111 sabah 16 öğle 20 akşam 16 gece 34 günde 4 kez vurunuyorum çünkü şeker hastasiyim gebelik diyabeti değil benimki. Vurmazsam bir sonraki öğüne çok yükseliyor yani benimde o civarlarda oluyor ama yinede vuruyorum
elma111 1anne2bebek makarna pirinc cok sekerli olan meyveler hamur isi ekmek hic yemiyorum zaten yedigim an yukseliyor
elma111 1anne2bebek makarna pirinc cok sekerli olan meyveler hamur isi ekmek hic yemiyorum zaten yedigim an yukseliyor
1anne2bebek Seyma_ Evet düşük bile 140 tokluk sınırı 100 açlık sınırı olmalı. Yemekten sonra değil önce vurulur insülin. Öncesinde vurmalısın ki yemek yediğinde yükselişe geçmesin
elma111 dahiliye doktorum 4 doz vur dedi gebe oldugun icin...onu merak ettigim icin sordum degerler kacken vuruyorsunuz diye kafam karisti
Eyitaa21 1anne2bebek Merhaba bende 21 yillik tip 1 diyabet hastasiyim suan 11 haftalik gebeyim beni grubunuza ekler misiniz