Bet7408 Arkadaşlar o kadar çok ilaç yutuyor gibiyim ki artık sıkıldım sabah Demir ilacı (gynoferon)ondan 1 saat sonra troid ilacı (levatiron 100) kahvaltıdan sonra multivitamin (regenesis max) öğlen yemekten sonra b12 (benexol) ve ayrıca magnezyum (magvital) akşamda d vitamini 😔
femme Bet7408 kuzum sen hamile olduğun halde içiyorsun ben daha şimdiden hazırlıklara başladım Sabah aç karnına gynoferon kullanıyorum kansızlık dan 😑yemekden sonra tok karnına folbiol kullanıyorum Aksam yemeğinden önce yine gynoferon içiyorum Yatmadan mollers balık yağı omega 3 kullanıyorum Hamile kalırsam bakalim bu seriye hangi olaclar katilacak😀
Simsim60 Bet7408 ben sayayayım mı canım ilaçlarımı senden daha fazla; Ecopirin,progestan,oksapar,regenesizmax,sidefer,magvital,prolutan,coledan d. Birde öksrük çekiyorum 20 gündür Aksef,boğaz spreyi,burun spreyi,şurup..yani 8 ilacım sabit sürekli kullancam
Ozlem2206 Bet7408 sabah ilk troid ilacı kahvaltıdan 2 saat sonra kan ilacını içmen gerekiyor sıralaman çok yanlış çünkü demir ilacı ve troid ilacı arasında en az 4 saat olması gerekir birbirlerinin etkilerini öldürüyolar ve bu ilaçlarını içtiğinde yemek için 1 saat beklemen gerekiyor belki bilgin yoktur diye yazayım dedim 😌
Deletedmom727271 Troid ilacınla demir ilacın çok yanlış canım onların içme saatini değiştir araları çok yakın 🌼
Deletedmom727271 Bet7408 ben troid ilacını sabah aç karnına içiyorum doktorum aç iç diğer ilaçlarınla karışmamalı demişti. Demir ilacını tok içiyorum 4 saat filan sonra 😊