Askiletotomsu Sol kalçama belimin sol yanından ağrı saplanıyor. Ayaktayken aniden . Büküluveriyorum. Böyle erkenden mümkün mü bel ağrısı Gebelikle alakalı mi değil yoksa ?
[silindi] Askiletotomsu kramp gibi mi? Bana da oluyor bir anca sancilaniyor magnezyum kalsiyum destegi lazim ama mag. ben de kramp artisi yaptigi icin kullanamiyorum.
Biroglanannesiii Askiletotomsu canım korkma benim herşeyim yapıldı herşey normal benim kasıklarıma da ağrı vuruyor kalçama da belime de ama doktor olabilir büyüyor zorluyor diyor hiç bi sıkıntımız da yok çok şükür
Brcnalprslnlblg Zehra9616 katılıyorum kivi maden suyu yoğurt çok iyi geliyor bir de haşlanmış patates 👏🏻👏🏻 Missss
Ogretmen_1 Askiletotomsu Yalnız benim diyetisyeni günde 1 den fazla soda önermedi doktprunuza sormadan içmeyin derim
Betusgani Bende 3 aylık hamileyim araştırmalarıma göre ağırlar çok normalmiş rahim genişlediği ve duvarı kalınlaştığı için ani harekette aniden ayağa kalktığında özellikle sağ kasığına ağrı girmesi normal bir de gaz olursa karnında oda ağrı yapıyor kabızlıkla birlikte 🥲