mybaby1923 iremdirlik ben cok bılmıyom ılk dememe umarsam bılen kızlar yazar canım ama testte catladımı sılıklesıyormus bende anlamam dedım ama pık ten sonra anladım mesel ılk defa yapmama rağmen
iremdirlik mybaby1923 mybaby1923 bugün doktor çatlama olmuş dedi napim birlikte mi olalım birkaç gün doktorda demedi birse 🤦🏻♀️
sedamom00 mybaby1923 kürtaj dan sonra düzensizleşti bnde bilmiyorum 5 ay ol sadece gecen ay düzenli oldum bu ayda nasıl olur bilmiyorum hormon testi vereceğim zaten
SultanUnal Mucizebb mybaby1923 olmuş canım bugün yumurtlama günün havuç ve incir ye çatlasın yumurtan . Bugünde dahil 3 günü değerlendir
SultanUnal Mucizebb bence koyulaşmaz canım bugün yumurtlama günün . ama iki gün yumurtlaman sürerse eğer yine koyu olabilir yrın da
Gulcingezer Mucizebb baya yumurtlama hemde net cikmis saglikli yumurtlama bugunu ve 3 gunu mutlaka degerlendir ins tutar🙏🏻
Mucizebb mybaby1923 Evt düne göre bu baya baya koyu Allah’tan sbaha doğruyu değerlendirdim karın ağrım var akıntım var sulu sulu artık akşamı yada sbaha doğruyu yine degerlendiririm bu ay ümitliyim insalh tutar ya