Mucizebb mybaby1923 Evt öyle gozukuyorTamanen çatlamış canım isnalh guzl haberler verirsin bize bu ay. Bnm dün hala koyu çizgiyi. Bakalım bnmki ne zmn tamamen silikleseck
SultanUnal Kızlar bu ayı değerlendirenler hamilelik haberi alırsa yıne burada paylaşsınlar hemen hemen yumurtlama günlerimiz yakın . güzel haberler görürüz inşallah 🙏
mybaby1923 Mucizebb dün ılıskı olmadı sence bı etkısı olurmu yanı yumurtlama günü oldu 2 günde çatlama toplam 3 dün olmadı
mybaby1923 Mucizebb yok adam sıkıldı kız ıstemıyor 😤yıne mı dıyor durmadan sınır oldum bende tamam gerek yok dedım
Gulcingezer mybaby1923 ama sen zten cocuk yapcsm diye birlikte olursan adam istemez tam tersi cinselliktenuzaklasir tavsiyem sen bir an once atresi ve cocuk icin beraberligi birak yoksa bu sekilde olmaz surecin cok uzar
Mucizebb mybaby1923 Evt bndede aynı valh inanırım artık yeter diyor bna yine mi off falan filan bnm yapscgim Nazi o yapıyor 😅😅 bazense bn istemediğim xaman diyor yapmak anlamış degilm bı hamile kalim o bakalım zor görür bı artık 😅😅😅
mybaby1923 Mucizebb yemın ederım bunu ben dedım öyle zoruma gıttı kı dedım yarabbım sen nasıp et o görür artık gününü 🤣
Mucizebb https://resimyukle.io/r/wFwOCkZmD7 bu gnki testim en sonda ki ilişkiyi dün saat 23 TE yaptık artık bu gün ypmadik
mybaby1923 Mucizebb senınde catlamıs ıste ben zaten daha test yapmıyom ılıskıde yapmıyom bıttı kapattım o defteri adet olana kadar ın olmam da uzun süre kapatırım
Mucizebb mybaby1923 Oyle deme ya biraz sende katlan 😅😅 bı hamile kal allahin izniyle de o zmn bu tepkini koy ortaya 😅😅 bnde artık test yapmiyacgim cnku çatladı. Bu ay kalmadan diğer ay için kulanacagim kalan testleri 9 tane kaldı