Bebegimvebennnnn Devlette sadi konuk hastanesinde oldum detaylıyı çok kısa sürdü 15 dakika felan acaba sadeve çocuğa mı bakıyor yoksa damar vs su hani genel olarak mı bakıyor umarım anlatabildim
Ipekkarakus0 Bebegimvebennnnn bebeğin duruşuyla alakalı canım ben de özele gittim 20-25 dk felan sürdü ama herşeyine bakıldı bebeğin pozisyonu iyiyse cok uzun sürmüyor
Bebegimvebennnnn Ipekkarakus0 evet iyiydi durusu ama hani genel olarak Bakar mı yoksa sadece bebek mi
Ayselrn Bebegimvebennnnn nasıl randevu aldın acaba bende o hastaneye gidiyim ? Sürekli özele gidiyorum ama özelde çok pahalı
Ipekkarakus0 Bebegimvebennnnn yani herşeyine bakılıyor bütün organlar damarlar hepsi tek tek inceleniyor verdiği ultrason raporunda da yazıyor zaten
Glzz Bebegimvebennnnn canım benm 15 dk bile sürmedi hzlıca bakti tamam tamm diyetekten sıkıntı yok dedi btti yani..İlkindede özele gttm ondada 15 dkka olsun hadi oda konusa konusa yavas yavas baktgı için..Şükür bi skıntı yok..Banada dediler 1 saat 30 dkka sürüyor ama ölede cok sürmedi