tam1anneadayi Kizlar bisey sorucam aşılama için yumurta geliştirici iğne yapılırken doktor yumurta takibini yani ultrason takibini alttanmı yapıyor yoksa karın bölgesindenmi bilen yardımcı olabilirmi?
2022bebeki tam1anneadayi sonucum negatif ama vajinal ultrason oluyorsunuz en küçük ayrintiyi bile daha net görüyor çünkü
Betulmtn tam1anneadayi bütün kontroller alttan yapılıyor. Ben 2 defa yaptırdım. İkisi de negatif malesef 😔
tam1anneadayi Nisandua1 ultrason karın bölgesinden mi oluyor yani bide sonuç ne oldu acaba özel değilse negatifmi pozitifmi
Nisandua1 tam1anneadayi yok alttan etmişti maalesef onun 15 m oldu yumurtlama o yüzden kaldı aşılama yapılmadı
tam1anneadayi Betulmtn rabbim yakın zamanda en iyisini nasip etsin inşAllah sana ve isteyen herkese ve bana 🤲
orcngzm tam1anneadayi sorun olmuyor canım bende 2 kez aşılama yaptırdım sürekli alttan takibini sağladı doktorum regl döneminde bile sıkıntı yapma kendine
orcngzm tam1anneadayi çok haklısın ilk defa alttan muayene olacağım zaman bütün gece uyuyamamıştım ama okadar stres yapcak bişey olmadığını görünce boşuna yaşamışım bukadar stresi dedim gerçekten kadın olmak zor