Nurozcanx Merhaba hanımlar ben 23 haftalık gebeyim tiroidim yüksek çıktı ultrasonla bogazıma bakıldığında nodül var denildi ve araştırma hastanesinden randevu aldım sıvı alınacağını söyledi doktor ama aç mı gidiliyor tok mu yaşayan bilen var mı
Defnearim Nurozcanx Aç karına gidin bence bende haşimato hastasıyım her ay kan vermeye özellikle aç karına ilaçlarımı da almadan giderim
Nurozcanx Defnearim saat 16.00 da randevum o yüzden ne yapsam bilemedim kahvaltısız mı gitmem gerekir diye
Nurozcanx feyza0806 bende hiç belirti yoktu sağlık ocağında tahlil vermiştim gebe izlemde o zaman çıktı
feyza0806 Nurozcanx bende oyle sağlık ocağında tahlil verdim doktoruma götürdm 4.95 çıkmıştı orda tekrar yaptılar tahlil daha düşük çıktı ilaç başlattılar 50 mglk ama bana hiç dahiliyeye bile git demedi doktorum ilacı düzenli kullanıyorum değerm düştü ama boğazımda hep bi sıkıntı var gibi nodül olablir mi diye düşünüyorum o yüzden size sormak istedim belirti verdi mi diye
femme Nurozcanx benimde 5.48 çıktı 10 mart randevum var ultrason için napoczm bilmiyorum simdi içime korku sardi
Defnearim Nurozcanx Benim randevum bazen geç saatlerde oluyor ama doktor bir kağıt yazıp asistanına veriyor 1 ay sonra geldiğimde hangi tahliller yapılmalı diye sabah 9 da hastaneye gidiyorum o kağıdı gösterip kan veriyorum randevu saatimde de sonuçlara bakıyor doktorun sizde bu gidişinizde büyük ihtimal doktorunuz diğer ay hangi tahlileri isteyeceğini yazıp size verir benim gibi yaparsınız
Nurozcanx femme benim ultrasonda en büyüğü bir cm dendi doktora gösterdim sonucu o da araştırmaya gitmemi söyledi ne çıkacak bakalım birde ilaca başlattı
femme Nurozcanx Boyunda dolgunluk ve şişkinlik. Boyunda ağrı ve rahatsızlık hissi. Ses kısıklığı ya da çatallanması Nefes almada ya da yutmada güçlük Bu belirtiler varmiydi
Arashsn Nurozcanx gebeyken bu islem yapılıyor mu bende bekarken nodül vR denildi sonra sıvı alınacağını söyledi doktor alamadı bende korktum vazgeçtim sonrasında bi tanıdık doktor vasıtasıyla sonuçlarım hocasına sordu lenf bezleri olduğu böyle bi işleme gerek duyulmamasi gerektiğini söyledi tavsiyem baskanbi doktora görünun
Ryhn3838 Nurozcanx tok git canim annemede baktilar ilk muayneye gitti sonra sivi icin gun aldi kagit verdiler orada tok geliniz yaziyordu
Nurozcanx femme femme bende bu saydıklarının hiç birisi yoktu tahlil sonucunda çıktı sadece aklımdan bile geçmezdi
Nurozcanx feyza0806 bana 25lik başlattı bir ay sonra kontrole gel dedi bizde araştırmaya yönlendirdi işte devamı nasıl ilerlicek bakalım merak ediyorum
m_k34 Bende de nodül çıktı yarın kan tahlili verecem Çarşamba muayene gebelikten çıkmıştı tiroid bebeğimi kaybettim ilaçları kullanmayı da bıraktım ilaçsız tahlil yaptircam bakalım gebelik sonlaninca oda düşecek mi düşmezse ilaca devam ederim .