Asli1111 benim kanamam transferden 2 gün sonra başladı, lekelenme şeklinde pembe/kahverengi.. arada bi kaç günde bir kırmızı damla şeklinde de geldiği oluyordu.. ama hiçbi zaman adet kanaması gibi yoğun değildi, ta ki 8.haftama kadar.. bi sabah bel ağrısı kasık ağrısıyla uyanıp bi ıslaklık hissettim, adet kanamasından bile yoğun bi kanama ile karşılaştım..bi hafta boyunca da geçmedi, arada pıhtılar da düşürdüm.. kontrollerde hiç rahim içinde kanama alanı vs de görülmedi benim.. 9.haftadan sonra da tamamen geçti çok şükür 🙏 böyle olunca doktorum tüp bebek tedavisi esnasında kullandığımız yoğun hormonlardan olabilir dedi kanama için..çünkü zaten daha transfer edilirken rahim duvar kalınlığım 1.5 cm i geçmişti ve sonrasında da günde üç kez östrojen kullanmaya devam ettim 8.haftaya dek..eğer bebeğiniz sağlıklıysa gerçekten kanama miktarının da ağrılı olmasının da bi önemi yokmuş.. tabi ki yatıp istirahat edin ama çok da endişe etmeyin..benim ilk gebeliğim olduğu için çok çok endişeliydim, her tuvalete gittiğimde ağlıyordum ve inanın ağladıkça kanamanın miktarı artıyor