Gzm23 Seda_22 tabi canım Tam bir illet gerçekten sana da geçmiş olsun canım bende 4 martta randevum onu bekliyorum dört gözle 🌸🙏🙏🙏
Queen1 Gzm23 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️ Ve Allahım herkesin hastalığına şifa bulsun kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
duruyildizz Gzm23 Allah hamile kadını erken doğum, çocuğun düşmesi gibi tehlikelerden korurmuş. Bir de meryem suresini okuyorum arada bazen dinliyorum da. Tabi bunlar ne kadar doğru bilinmez. Sadece dua rahatlatıyor beni☺️
vuvh9795_ Ecebeyza ilk zamanlar çok fazlaydı ama şimdi ilkine göre daha az bildiğin canım adet kanaması ve adet ağrıları
F_gnc1307 minik4550 anladım canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tugcetaluuu33 cicekcikiz ben de aynı sorunla başladım 4haftalıkken öğrendim bebeğimi 8.haftaya kadar lekelenmem devam etti 2 kutu Progestan kullandım o süreçte de. Şimdi çok şükür 27 haftalık olduk 🙏🏻🧿Stres yapmadan bol dinlenerek geçirdim ben. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah 🙏🏻
cicekcikiz Tugcetaluuu33 inşallah canım sende sağlıkla hayırla kavuş bebeğine insan o lekeyi görünce morali bozuluyor ister istemez 😒 peçetesiz kilot giyemiyorum
NazliSirin Ceylankosova Allah şifa versin.Hayırlısıyla sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıcakşa kucagına alırsın dualarım seninle🤲🏻
Tugcetaluuu33 cicekcikiz amin🙏🏻 Çok iyi anlıyorum seni ..ama kahverengi leke olduğu müddetçe korkma demişti doktorum kırmızıya dönerse riskliymiş. Bu gece Dualarıma seni de eklerim🥰🌹
Narmina95 Sena_liya insülinle geçirdim ama böyle Canım cok istediğimdede yedim yani tatlı.Hiç bir sıkıntım olmadı suyun coğalmasıymış neblm Coçukta bir sıkıntı falan yok çok şükr🤲🏻
Ravzaemine123 Ben de troid hastasisiyim 9 hafta da sağlıklı dedi ama benim le birlikte hamile olan arkadaşların bebeklerini kalbi durmuş anne karninda olmus bazen korkuyor Rabbım şu mübarek günde yavrularımızın korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
mervinyaa Ravzaemine123 merhaba tiroit hastalığınız nedir? Benim de haşimatom var 7+5 haftalık gebeyim. Şu anlık bir sıkıntım yok. Endokrin doktorum da değerlerin iyi dedi. Sizin yazdığınızı görünce içime şüphe düştü. Rabbim bebeklerimizi korusun