GokceGenc FadilezkanYlmaz bnm şekerim sınır ustuydu açlık diyet verdi ama yinede alıyorum anlamadım :( inşallah ckmsz bişi canım
FadilezkanYlmaz GokceGenc inşallah ya ilk çocuğum da 25 kilo aldım ama gerçekten çok yiyordum kabul ama bunda yemediğim halde gereğinden fazla alıyorum bakalım inşallah çıkmaz.
Maviii GokceGenc aaa evet nasıl alıyorsun peki 😊 belki ödem olabilir ama yürüyüşte yapıyor musun canım
GokceGenc Maviii normalde yapıorum cnm ztn 2 haftadr denize girdim hergun o daha iii geldi ama şimdi istnbul cok sıcak ve işten cıktıktan snra cok yuruyemiyorum eve gidip ev işi yapıorum hareket olsun die 😂
GokceGenc Maviii ama ayaklarım ve bacaklrm şiş prmagınla bastryrm bacagıma belli oluo odem oldugu.. suda içiorum ama gecmio odem resmen :(
Maviii GokceGenc tuz kullanımınızı azaltın ben ödemi tuzu kesip suyu çoğaltarak attım şu an iyiyim sizde kısa zamanda toparlarsınız inşallah
Cansu10 GokceGenc bende 24+2 deyim 6 kilo aldım doktorda normal demişti ama asıl kiloyu bundan sonra alıcaz bence 😊
Drukcm GokceGenc 24 haftalikken 10 kilo almistim suan 29 haftaligim birazdan doktora gtcem bebegimde kilo olarak iki haft onden gidiyomus 🤢
GokceGenc ymr siz yaptrdnızmı şeker yuklemesi ? Bnm sekerim sınırda herzaman ve bebiş suyu biraz fazla umarım normale dönmüştür yarın bakıcak doktor bakalım
GokceGenc Tugba20 aama siz baya zayıf hamile kalmışsınız alın alabildiğiniz kadar 😊 bn 56 kilo ile kaldım 😊
ymr GokceGenc benimde yarın olucak ama yapmak istemiyorum aç karına bişey içemem midem hep bulanıyor sabahları hala