Mamaciita Merhaba kızlar, Reglime 4 gün var daha salı günü tekrarlayacağım testimi, sizce testim pozitif mi? https://www.hizliresim.com/cla1515
Mere Canım direk kan ver ama ben yine de bu testlere güvenmiyorum benimde böyle pozitif çıktı bir kere sonra kan verdim negatif
Mamaciita Mere hadi ya en pahalı testi aldım %99 doğruluk diyor umarım yanıltmaz ancak cumartesi kan vereceğim
Mamaciita mom130 carşamba günü yapmaya karar verdim tekrar idrar testini canım buradan paylaşırım yine sonucumu 🙏🏻
Mamaciita Tomrishatun yok canım çatlatma iğnesi değil tüp bebek transferin 5. Günü çok çok erken davrandım 9. Günü yenilicem idrar testini :) inşallah vardır 🤲🏻
Tomrishatun Mamaciita olabilir canim tutmusta olabilir progestoron da tümsek.cikartabilir sen sabret kanda en iyi sonuç çıkacak zaten
Mamaciita Tomrishatun inşallah canım eğer varsa zaten idrar testi biraz daha belirgin çıkması lazım :)
Mere Mamaciita yaaa cok sukuuurr cok sevindim senin adinaaa 🥰🥰😍😍 allah kimseye aratmasinn bol bol dua ett baskalari icin de