Ceren5790 Herkese merhaba benim beta hcg değeri 1188 çıktı. Normalde 4 haftalık ilken benim değerime göre 6 haftalık görünüyor. Bu değerlere göre ikiz olma ihtimali nedir bilen var mı?
elf0 Ceren5790 benimki 5 haftalıkken 15000< bu şekilde çıkmıştı değer ve ikiz yani aslında anlaşılır ama sizinki çok yüksek değil sanırım
aksu5334 Ceren5790 tek değerle anlaşılmaz 2 3 kere kan vermek gerekir. Normalde 2 gün arayla 2 katına çıkması beklenir bhcg tekli gebelikte ikiz gebelikte 4 katı ve fazlası beklenir diye biliyorum
ipekveatlas hayır anlaşılmaz beta değeriyle ikiz gebelik zaten beta değerine göre kaç haftalık olduğu hesaplanmıyo canım son adet tarihinin başlangıç gününden itibaren hesaplıcaksın. beta herkeste farklı çıkar benim 5. haftada 1500ü geçmişti
el1fff Arkadaşlar benim 150-350-500 çıktı iki gün arayla , 4 gün sonra 5292 çıktı dr 500 ile düşük bile beklerken şimdi ikiz bile olabilir diyor sizce bu beta değerleri nasıl
yenii_annee Ceren5790 benim 7. Haftamda 41 bindi yani ikizdi doktorum da %100 ikiz dedi ikinci kese de görmüştü ama birisinin düşük riski vardı düşük oldu eğer çok fazla artış varsa belli olabilir Doktorunuz size bu konuda yorum yapar 2. Kese de görünürse İkizdir zaten 😊
Cananyildiz Ceren5790 hafta hesabı beta ile yapılmıyor son adet tarihi başlangıcı ile yapılıyor. Beta ile ikiz gebelik anlaşılmaz.