Melos12 gulaytaspinar oğluma kolay bulmuştuk benimde şimdi kızım oluyor zar zor beğendik Eflin Simay olucak Allah nasip ederse
gulaytaspinar Birgul doktor erkek demişti ilk başta hep erkek ismi düşünmüştüm sonra kız diyince aklıma hicbirsey gelmiyor
Birgul gulaytaspinar Efnan Eylül ismini çok seviyorum ben koyamadım eşim istemedi Defne koyduk☺️ Sare güzel, Duru, Derin, Beren
Villanelle gulaytaspinar ben öğretmenim ve okulda öğrencilerin gök ile başlayan isimler ile dalga geçtiğini gördüm çok. Atıyorum çocuğun ismi Gökberk, bunlar Götberk diyorlar
Hatice_gzr2505 Asel 🥰 ben de kızım olacak diye bulmuştum hatta Şirin asel koyacaktım ama oğlum olacak
HZE gulaytaspinar yeğenimin ismi 🌸 su an liseye gidiyor, hep birlikte karar verip koymuştuk. Cok seviyor ismini, ben kendi ismimi koysam yine Gökçe koyarım der hep 🥰
Ynme gulaytaspinar Bende Gökçe düşünüyorum bence çok güzel aşırı bilindik de değil 🥳 Önce eşim beğendi sonra ben beğendim eşim hala kararsız doğsun suratına bakıp karar verelim diyo ahahah😁