Selindora Merhaba kendi doktorum türkiye hastanesine (İstanbulda) geçeceğini söyledi. O hastaneye gidip , muayane ücreti ve doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
Deryy Selindora küçükken rahmetli babam orda görev yaprdı küçüklük mekanımdr uzuun zamandır gitmedim fln ama hep ünlüler gelirdi baya pahalı diye biliyorum emin olmamakla beraber doğumu 25 bin diye duymuştum 2 sene önce Bence arayıp bi bilgi alın ben çevremde merak ettiğim hastaneleri arıyorum 😀
lunam Selindora ben yılbaşından önce oraya gidiyordum, muayene 350 tlydi son zamla. Normal doğım 6500 olması lazım. Yeniden zam yapmışlarsa da 8bin olmuştur en fazla.
Rengarenkk Selindora muayene 350₺, zorunlu sezeryan 9500₺. Bazı meslek gruplarına özel indirimler oluyor ayrıca
Selindora Deryy okadar pahalı bir hastane mi ya. Mümkün değil tabi o rakamları vermem. Telefonda bilgi verirler mi bilmiyorum ama bir şansımı deneyeceğim
Deryy Selindora bak 8-10 bin arası diyende var yorumda belki ben yanlış duydum bi ara dediğim gibi mutlaka bilgi verrler bilgi alırsan yazarmsn bende merak ettim 😅 Bilgi vermezlerse bide ben tanıdık vasıtasıyla öğrenmeyi denerim