linaaryaa Mucizem26 Ayn öyle gerçekten iğrençti neyseki atlattık ama ikinci doğumumu orada yapmayacağım kesin 😐
bsrademrkn_ BusrAras- normal dogumu odada mi ameliyathanede mi yaptiriyorlar bilgnz var mi yattign odada dogum.yapabilirsin demisler arkadasima yatak ayriliyo vs diye esi de girmis iceri
BusrAras- bsrademrkn_ ben sezaryen olacagım normal dogum hakkında bi bilgim yok malesef bende kendi odanda dogum yapıyosun falan diye duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum
Sinemmmmm58 bsrademrkn_ sanci odasi var canim oraya aliyorlar zaten seni dogumhane icerisinde ama bildigim kadariyla dogum baslamak uzereyken baska odaya aliyorlar yani ben dogumda yatarken oyleydi 19 ay once simdi sistemi nasil yaptilar bilmiyorum
Mervekoca Busramzcgl ben 26. Haftamda oldugum icin artık özel hoca takibi isteyemiyorum malesef hala poliklinik hastasıyım :(
Mervekoca Soncul doğuma asistanlar giriyormuş ben de düşündükçe tedirgin oluyorum sizin duydugunuz acaba hocalar için mi bu yorum
Sinemmmmm58 bsrademrkn_ hayir malesef kimseyi almiyorlar yani bende oyleydi ben bide 3 gun sanci odasinda yattim 4. Gun sezeryan oldum da oyle aldilar esimi falan
Nursam_3 Zehra9616 pardon . Konuşmanız dikkatimi çektide . Şehir hastanesi mi bakmıyor 30 dan sonra . Ben şehir dışındayım ve son ay oraya gelmeyi düşünüyorum 😞
Nursam_3 Zehrakhr bende şehir dışındayım ve son ay şehir nasip olursa gelmek isterim ama acaba bakarlar mı . Takip li değilim
bsrademrkn_ Nursam_3 ben bir ebeyle gorustum de aliyorlar dogum yapacagn gun bile gtsen aliyorlarmis hafta farketmiyormus