edis22 Arkadaslar dr ilk bana kiz, 1ay sonra bana erkek dedi cinsiyeti ama ultrason kağıdinda sex kisminda female yaziyor kadin yani. Bu nasil olur kafam cok karisti😔
edis22 Pheebs ama o ultrason fotografini veriyor ya bebegin orda bi kisimdada bebegin bilgilerini yaziyor orda bence bebegin cinsiyetidir yazdigi🤔
edis22 ebru_ctn28 valla bisey gosterdi %99 kiz dedi ama sonra 20 haftada gittim budefada bisey gosterdi dedi bak %100 erkek dedi. Biz pek anlamiyorum ki gosterdigine evet diyoruz yani🤷🏻♀️😏
ebru_ctn28 edis22 banada yüzde 90 kız dedi iki kızım var bende bir süpriz bekliyorum ya insan o meyveyide tatmak istiyo inşallah banada denk gelir 💙😍 bu arada özeldeki mi sana yüzde 99 dedi
edis22 ebru_ctn28 evet zaten en bastan bir dr gidiyorum ozelde. 2sinide bir dr dedi zaten ama detayli beklicem bakalim😏
ebru_ctn28 Pheebs 15hafta 4 günlükken kuzum ya 13 haftalıkken çıkıntı var erkek demişti sonra kız dedi ben hala bir ümit bekliyorum olmazsada üç kızçem olur başımın üstüne ama gönül onuda tatmak istiyor💙💙💙💙💙💙
Pheebs ebru_ctn28 Oyyy ne şanslısınız 2 kızınız varmış ne güzel 😍😍 insallah bu kez farklı duyguyu da tadarsiniz🥰 ben de ilk çocuğumun kiz olmasını istemişimdir hep 😇
edis22 ebru_ctn28 aynen oyle insam 2sindende olsun istiyor🥰 ama bana da ilkim kiz daha agir basiyor kiz cocugu bambaska ama, minnak melekler onlar her eve lazim🧿🙏🏻🐣
Pheebs ebru_ctn28 Yaaaa cok teşekkür ederim güzel dileğiniz için çok çok istiyorum ben de insallahh🤲🏻🤲🏻🥰🥰