mnkfasulyee Merhabalar bir şey sormak istiyorum. 1.5 aylık hamileyim, olur olmaz yerlerde uykum geliyor sürekli uyuyasım geliyor artık buna bir çare bulmam lazım siz ne yaptınız yada durumu yaşayan var mı. Yaaardııımmmm🙏🏼🙏🏼
zeynepmoom2_ mnkfasulyee her hamilelik bir olmuyor canım oğlumda dinçtim hep iş yapardım şimdi kızımda benimde sürekli uykum geliyo ve uyuyorum hatta yüzümü yikasamda yorgun gibi oluyoruz
cigdem4154 mnkfasulyee valla uyudum 😀 iyiki uyumuşum 4 buçuk aylık olduk artık karnım yavaştan çıkıyor yüz üstü yatamıyorum keşke daha çok uyusaydım 😀😀 banada diyorlardı en güzel günlern uyu diye büyük ihtimalle benim bile hala güzel günlerm o yzden uyu sen😀😀
Cemreninannesiii mnkfasulyee ilk 3-4 ay bu şekilde olması normal hormonlardan kaynaklı fakat sonra düzene giriyor
Emos-04 zeynepmoom2_ aynen bende oglumda dinçtim şuan kızıma 33 haftalk hamileyim ve halszlk uyku hali oluyr
Kasev Ben 6 aylık hamileyim gece uyku 0 gündüz akşama kadar uyuyorum ona yapacak bir şey yok yani uyumana dinlenmene bak
Nisa1710 mnkfasulyee çoook normal ben kafamı kaldıramıyordum ki şuan 24. Haftamdayım hala çok uyuyorum
Emos-04 Çok şükür benm hiç oturmaya bile vaktim olmıyo evim sobalı bitane oğlum var ve 33 haftalkta hamileyim 😂