Bayancorek Merveyldrmmm henüz benim için erken doğum ücretini sormadım o yüzden nasıl olsa zam gelecek diye ama Zeynep Akçöltekin hanıma gidiyorum, çok memnunum, benim dışımda 2 arkadaşım doğum yaptı onlarda çok memnun kaldılar 🌸
Anne-hanim Merveyldrmmm normal doğum 3500 sezaryen 4500 epidural isterseniz extra 1100 TL oluyor, bu SGKlı hastalar için eşinizin ya da sizin varsa yeterli oluyor. Aynı şekilde yine SGK varsa muayenede ücreti 225 TL
Gizmo90 Merveyldrmmm kesinlikle Hüsniye Sedef e gitmeyin. Hem ben hem arkadaşım sorun yaşadık arkadaşımın bebeğinin Gelişimi 19. Haftada kalmış 22. Haftada normal dedi ama bebeği kaybettik. Gelişimin geri olduğunu bile anlamadı. Bana da nerdeyse adını bile anmak istemediğim hastalık imasında bulundu. Üstten bakıp tanımlayamadığım şeyler var dedi. Ağlaya ağlaya başka doktora gittim emin misin doktora gittiğine dedi.
Merveyldrmmm Bayancorek Zeynep hocada karar kıldım bende hayırlısı olsun inşallah 🌸 kaçıncı haftadasınız
Gizmo90 Merveyldrmmm o hastane de değil doktorum geçende bi anne yazmıştı bebek hastane hemşireleri yüzünden yoğun bakıma alınmış aç kaldığı için 😔 bulursam etiketleyeyim sizi o yazıya