bussraozturk Fatmabetulelifsena geldiği zaman bilgilendirir misiniz ben daha sipariş vermedim kalitesini filan merak ediyorum☺️
asel35ece gozgozanne ben tam sete gerek görmedim bir tulum şapka ve ve eldiven yaptırdım 150 tl. Ama sayfadan bilgi alabilirsin her şeyi yapıyolar set olarak da
TekinSahra44 Iknr-mls benim yaptırdığım yer vardı çok güzel yaptılar minikonsept diye istegramda bakin isterseniz
TekinSahra44 Iknr-mls 255 TL’ye yaptırdım ben çok kaliteli ve yumşacıktı sadice söyleyin isterseniz iç zibina isim işlemesinler iç zibına işleniyor direk bebek vücudunu rahatsız ediyo
Bkt1262 Iknr-mls mucize minikler sayfasına yaptırdım ürünler geldi çok güzeller beğendim öneririm sizede sağlıkla giysinler inşallah 🙏
F1903 Oğluma anne kalbi elimdede yaptirmistim 3 yil önce simdi kizim için minikonsept sayfasindan yaptiriryorum, fiyat olarak daha uygun 😊 henüz gelmedi ama cok memnuniyetlet var burda onermislerdi bende oyle siparis verdim
cgdemm3 Iknr-mls ben efulibaby_ den yaptırdım 3lü olarak zıbın eldiven sapka istersen battaniye de var ama ben gerek görmedim sade birseyler istiyorsan bakabilirsin kanatli benim yaptırdığım👼🏼
gizzzy35 Iknr-mls Cuma günü Astralbabytr sayfasından sipariş verdim. Baya tasarım yolladılar seçtim ilgili görünüyor. Bakalım henüz gelmedi 😌 11 parça set 289 tl
Defnearim Beysaa Bende orda beğendim de modelimi kaç günde geldi acaba ve rica etsem fotoğraf atabilir misiniz
Bsruznky https://imgyukle.com/i/EaAZnj Stilimsensin sayfasına yaptırdım kargo ile birlikte 295 TL 10lu set olarak