Milenan Merhabalar, istanbul anadolu yakasında tüm gebelik boyunca takip yapacak iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. Özel veya devlet farketmez, sürekli gidip doktorundan memnun kalan varsa lütfen öneride bulunabilir mi ?
Semra120220 Milenan ben Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim canım
Kelebekbusra Milenan hisar Hospital çamlıca umut tiryaki özyurt Hisar international ayşe akbulut Her ıkısınıde memnundum suan butce olarak umut hanımdan devam edıyorum cok memnunum
Milenan Kelebekbusra umut hanımı biraz araştırdım gerçekten güzel bahsediliyor kendisinden siz hamile misiniz doğum yaptınız mı
siriniko2511 Çevremdeki herkes ya central hospital kozyatağında ya da vm medicalpark pendikte doğum yaptı hepsi çok memnun kaldı. Bir arkadaşım çakmak erdemde yaptı o da memnundu ama bebeğinde doğumda çok ufak şey çıktı kapsamlı hastane değiliz diye göztepeye yolladılar kız 1 hafta süründü dikişli haliyle. Tercihiniz kapsamlı yenidoğan ünitesi ve çocuk cerrahi olan bir hastane olsun bence.