Nursmom Kizlar 23 haftaya geldik göğüslerimin uc kisimlari yuvarlak sekilde boyle hafif pembe olan kısım kuruyor pul pul oluyor. Böyle olan varmi? Yada neden olur bilen varmı? Krem kullanmam gerekir mi?
Ozge Nursmom göğüslerde de çatlama olabiliyormuş. Ben de 18.haftadayım benimki de öyle olmaya başladı. ben göbeğim için aldığım bio oili sürüyorum şimdilik son haftalarda lansinosh sürmeye başlayacağım.
Sevdapl Nursmom ben doktoruma sordum. Uçlara mümkün olduğunca dokunma kasılmaları uyarıyor dedi. Çok rahatsız olduğunda evde bulunan herhangi bir nemlendiriciden sürebilirsin dedi.
nmtock41 Nursmom benim de oluyor kuruyor henüz bişey sürmedim ama göbeğim için doğal yağ karışımı sürüyorum ondan sürmeyi denicem
Nursmom Ozge Sevdapl nmtock41 Cananyildiz aaaysenur_21 mercimeginannesiiii Teşekkürler kizlar bende nemlendirici süreyim madem herkese iyi dogumlar 🥰💐
aaaysenur_21 Nursmom ben gümüş kapak kullandım doğuma bir buçuk ay kala kuruluk gitti nemlendi de hatta 10 gündür emziriyorum yara olmadı da. Lansinoh aldım kullanma gereği bile duymadım. Gümüş kapağı düzenli bi şekilde kullandım sadece
mercimeginannesiiii Nursmom 31 haftalığım bende de göğüs ucu problemi vardı. Hem soyuluyordu hem de göğüs ucu hassasiyeti vardı acıyordu. Gümüş kapak kullanmaya başladım bir hafta oluyor bir saat takıp çıkartıyorum. Çok faydası oldu. Çok güzel nemlendirdi ve yumuşattı.