msjsa Umutunannesi92 öylemi ya evet bir önceki ayda yapdım hiç silk bile yokdu simdi bu çıkdı silk çizgi bilmedim sevniymi 2,gün sonra tekrar yapıcam
Umutunannesi92 msjsa yarın sabah ilk idrarinizla testi bir kere daha yapmalısınız 🤗 bence hamilesiniz ama daha çok yeni olabilir sonucunuzu söyleyin tekrardan beraber sevinelim 🎊🎊
Afifeelif Pelinerkan3008 cevabın bana öyle umut oldu ki anlatamam çünkü benim sat 3 Şubat😍 benim bat da 3 Mart’ta yarın sabah bir daha deneyeceğim.. inşallah vardır inşallah,🥰🥰🥰🤗 Rabbim evladını hayırla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤲🥰
Pelinerkan3008 Afifeelif inşallah canım darısı başına olsun inşallah allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin ❤️
DEMETT35 Pelinerkan3008 bir kaç gün bekle ve testi yenile kırmızı çizgi dahada belirginleşecek benimde böyle olduğu için yüzde yüzde var
Cerenkubra94 Hayırlı olsun iki günde bir 2 katı kadar artış olmalı değerlerinizde hcg 1500 seviyesine geldiğinde ya da geçtiğinde keseyi görebiliyorsunuz 😊 hayırlı olsun.
Gulcingezer Pelinerkan3008 ben gordum cizgiyi daha yeni demekki baya silik hayirli olsun kan verin mutlaka