Busra2013 Mdbulbul benımde 38+4 son 10 gun sızın bebek hareketlerı nasık acaba normol dogumu olck bızım normal olck bugun 1.2 defa hıssetım o kdr hareketlerı cok az ve hıc anlaşılmıyor bıde karnım cok sertlesıo kasılıyor agrıyor nefes kesıyor aızın naısl?
Lulikli Mdbulbul benimde 10 gün 9 martta sezeryan olacağım 39+0da. Geçse de alsak bebişleri kucağımıza 🥳
Defne2018 Mdbulbul son 12 gün benimde nefes darlıgı var bebiş göbek deligimin orda toplanıyo sertleşiyo kasılıyo aşa yukarı dogrulamıyorum belim agrıyo ama yalancı sancı var arada bi geliyo gidiyo
Mdbulbul Busra2013 37+1 sezeryan olacak tüp bebek olduğu için, hareketleri normal ilk zamanlara göre azalma var tabi
Mdbulbul Defne2018 bugun benim de karnımda kramp oldu sanki, ilk gebelik olduğu için tarifte edemiyorum sanci mi acaba 3 kez oldu aralıklı zamanlarda
Halide_70 Cansuada24 ben hep 7 Mart diye çevreme söylemiştim. Meğer 9 Mart’mış. Şubatın azizliği işte. ☺️☺️
Defne2018 Mdbulbul adet sancısı gibidir yalancı sancı hemen geçer dogum sancısı ise belden kasıga dogru gelir gider aralıklarla
cherrysu Defne2018 kasıkta sürekli ağrı olması ne peki, karnımda kasılıyor. Nstde sancı çıkmıştı salı günü. Doktorum gelir bu hafta dedi ama hala yok 🤷🏻♀️😕