Minnakkurabiyeveannesi27 Deletedmom_13 kuzum bana 1 ay sonra gel demişlerdi ben 1 Mart’ta kürtaj oldum 1 Nisan da genetik test verdim iyi ki de vermişim oihtilasma sorunu cikti
papatya56 Deletedmom_13 Oksapar 4000 lik coraspın kullanıyorum benim 16 haftalık düşügum var 9 haftalık kalp atısı yoktu bi kerede kımyasal gecırdım bıdahakı ay hamıle kaldım hamileliğimı ögrendigim gün igneye başladım kese oluşmadan başladım
Deletedmom_13 papatya56 O dusuklerde iğne kullanmayınız sanırım. Geçmiş olsun. Bende çok korkuyorum iğneden 🤷♀️
Minnakkurabiyeveannesi27 Deletedmom_13 benim bir düşüğüm oldu kuzum ama doktorlarda anlam veremyince bende hemen üniversite hastanesine gittim ve durumu anlattım böyle boylr diye o şekilde yaptırdım testlerimi
papatya56 Deletedmom_13 Yok canım kullanmadım 28 haftalık olcam her gün karnımdan vuruyorum ilk baslarda acıyodu alıstım artık hersey bebeklerımız için
Deletedmom_13 papatya56 Demekki bilmiyordunuz vurulmadiniz. Valla bende çıkarsa napcm 😀🤷♀️ Bu arda sağlıkla gelsin bebeğiniz
papatya56 Deletedmom_13 Yok canım korkma ucu küçük igne ilk bir hafta saglık ocağında vuruldum sonra kendım vurdum 16 haftalık düşügum oldugu için serklajda oldum
papatya56 Deletedmom_13 Sağol canım hemde ne zor çok çektim gunde kac tane ilaç kullanıyorum bu haftaya geldıgıme şükrediyorum
Deletedmom_13 papatya56 Amin canım. Tam olacaktım düştü birsey doktor baktı parça kalmış minik oda kendisi gelir dedi dil altı hap verdi 1 kere . Ama kanama çok sancıda var bilemedim
papatya56 Deletedmom_13 Kurtaj olmamışsın cok şükür kendılıgınden düşmüş benimde 9 haftalık düştü içimde parça kaldı anestizis kurtaj oldum cok kötü oldum kanamam durmuyodu kurtaj olmasaydım
sedamom00 Deletedmom_13 1 hafta sonra doktorum kontrol için cağırmıştı o zaman verdim benim ki 15 içinde çıktı