VeraRi19 zeynepp1 Ben ilk bebeğimi 13+0’da öğrendiğim için bu 18 olunca geç gibi geldi😅 Dün gittim,yani 18+1 de öğrendim. İkinci kızım geliyormuş :)
VeraRi19 Kalkgidek01 Bende dün gittim,benimde kızım oluyor. Sağlıkla gelsinler inşallah tüm bebişler🙏🏻
Elif9292 mucizem42 bende yarin tam 18+0olacagim yarin doktor randevun var kiza benziyor demisti bakalim degisecekmi meraktan uyku tutmaz insallah oglan der iki kizim var aminnn🤲🤲🥰
mucizem42 Elif9292 Allah’ım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasıl etsin tabi gonlunuzden geçeni benim ilk fark etmez sağlıklı olsun da 🙏 19 da detayliya gidicem pazartesi o zamn öğrenirim inşallah bendde
VeraRi19 Elifelbb Bende ilk bebeğimin kız olduğunu 13+0 da ve ikinci bebeğimin kız olduğunu 18+1 de öğrenmiş oldum böylece🥰 bu postu açtıktan sonra doktora gittim
EbruuuAygul Genelde erkek demişler yanilmislar meğerse kızmış. Olabiliyor demkki kız diyip te erkek çıkan pek Yok 🙂
Dilan35 Ayy doktor bana kız olacağını söyledi, kız değişmez demi genelde erkek denilip kız olan var okuduğum kadarıyla 17 haftalıkken doktor kız olacağını söyledi
asellmom VeraRi19 ben 18 haftalıkken %80 KIZ dendi sonra detaylı lıda %100 dendi ondan sonrada her kontrolde kız dendi hiç erkek ihtimali bile verilmedi en başından beri
Meldaa55 VeraRi19 ya bende 18 haftaligim daha ogrenemedim persembe gunu kontrolum dua edin bana da lutfen cok merak ediyorum :)
aligunesgzd VeraRi19 17.haftamda kiz dediler 22.haftada detaylida erkek olduğunu öğrendim 🤭 sağlıklı olsun da gerisi cidden önemli değil 🥰