Prens_annesi14 https://www.hizliresim.com/d3vtvpq ben çok anlamıyorumda testn 6. Gün yumurtlama oldu dedi arkadaşlar ama 2 gündür hala çift çizgi yumurtlama devammı ediyor çatlama olmamış mı
Minnakkurabiyeveannesi27 Prens_annesi14 kuzum hâlâ yumurtlama devam ediyor bu süreçte hergun günde bir defa olmak şartı ile birlikte olun yumurtanın çatlaması için de kuru inciri 2-3 tane bir bardak suda kaynat iç incirleri de ye çizgi siliklesicektir
Asudeprenses Prens_annesi14 24 yumurtlama olmuş, 25_26 çatlama olmuş çünkü T çizgisi okadar koyu değil, 2 çizgi ise hep çıkar zaten ,önemli olan T çizgisinin C kadar yada daha koyu olması 😉
Prens_annesi14 Minnakkurabiyeveannesi27 tşk ederim cnm inciri duymadm ama havuc yiyorum havuçu söyledi arkadaşlar… İnciride denerim
Minnakkurabiyeveannesi27 Prens_annesi14 asıl incir etkili kuzum yumurtayı vatlatmak için istersen internetten araştır hatta ben eşimle birlikte olmazsan önce ben ovulasyon kiti kullanmadım birliktelik 1 saat önce inciri 1 bardak süte atıyordum dörde bölüp onu içiyor inciride yiyordum o da çok etkili
msjsa Asudeprenses yapdım ama gözmemi görükdü nemi silk cizgi gibi hekim yumurtada farklılık var söyledi buda hamilelik elameti saylır dimi
Prens_annesi14 Kızlar bugünde test yaptım ovülasyon testi ama iki çizgise çıkmadı c çizgiside çıkmadı çok hafif belli belirsiz bi çizgi var gibi. Acaba yanlışmı yaptım