birbebekbirkopekk Merhabalarrrr. Doğumuma 3 aya yakın bi süre var daha ama 12li paket ıslak mendil alıp koymak istiyorum ben. Kuruma felan yapar mı acaba açmasam hiç sıkıntı yaşayanlar var mı acaba ?
Yigitinannesi_ birbebekbirkopekk ben bebek 3 aylkken aldım kurumaz bence ya ztn ben yıkayıp oyle kullnmstm ben oğluma almasak nolck daha çok zam gelicek oğlumda da alirdim 5 6 paket oyle kuru olmazdı hiç açtığımda
Melos12 birbebekbirkopekk yapacağını sanmam ben valla 3 koli 12 Li aldım 1 koliyi oğluma kullanmaya başladım kızım doğuncaya ortak kullanacaklar geri kalanları ama hiç öyle kuruma felan gibi şeyler yaşamadım
nmtock41 birbebekbirkopekk açılmadıktan sonra kurumaz ama size temizleme pamuğu öneririm gerçi ben de kullanmadım daha kullanan arkadaşım önerdi ama ıslak mendilleri pek güvenilir bulamıyorum pamuğu da kaynar su yapıp ılıklaştırıp bi saklama kabında yaparsanız daha hijyenik olur diye düşünüyorum çoğu doktor da pamuk öneriyor diye duydum okudum burda da ben de e bebeğin pamuğunu stoklamaya başladım
Uysll birbebekbirkopekk ilk kullanım için molfix izotonik sulu olandan aldım elimdekiler bittiği zaman daha uygun bir şey arastiricm bir de açılmayan paket kurumaz
Yigitinannesi_ birbebekbirkopekk bi baby turco aldim 90 li 12 li bide sleppy aldım 12 li 90 li oğlumda 2 bucuk yasinda ona da kullaniyorm evde başladık kullanmaya
Fnen birbebekbirkopekk dolapta kalırsa kuruyacağını sanmıyorum, ben alalı 4 ay oldu baktım da hala ıslak. Uni baby yenidoğan aldım ben ıslak mendili
Nihanus birbebekbirkopekk sleepy natural molfix yenidoğan prima pure hangisi denk gelirse ucuz alıp koyabilirsiniz ben 2020de oğlum doğdu o zamandan beri kullanıyorum baby turco doğadanda temiz içerik ama çok güvenemedim oğlanda kullanıyorum yenidoğan için bildiklerimden devam edeceğim hangisi olursa alın atın kenarı
NeeSalman Sleepy yenidoğan almıştım aylar öncesinden doğumdan sonra da kullandım hiçbir şey olmadı olmaz da. Ama size ilk haftalar için pamuk kullanmanızı öneririm
Aselinkooo birbebekbirkopekk açılmazsa kurumaz canım bende aldım kaldırdım kenara. Daha 2 ayım var. Bi kaç ay oldu alalı
hunilimom birbebekbirkopekk baby turco doğadan kullanıyorum 24 Li alıyorum genellikle bir kızım var hiç kuruma yapmadı dolabın içinde en üst ye saklıyorum simdi buna da aynı şekilde alicam 24 lu
Nazlimom birbebekbirkopekk ters çevirip koydum kurumuyor diolar sleppy natural yenidoğan aldim bide indirimden baby turco aldim