Gulra Karar veremiyorum arkadaşlar normal büyüyen çekmeceli beşiklerden mi alsam yoksa anne yanı beşik mi alsam? İkisini alsam çok pahalı oluyor.Karar veremiyorum. Siz hangisini tercih ettiniz?
Aloneanqel Gulra büyüyen beşik aldık , hoopp kaynanama postaladım. Çünkü çok büyük ve bebeğimin yanımda olması lazım emzirmek için. Anne yanı aldık. 12,5 aylık hala yanımda yatıyor aşkım canım kızım ♥️
Ftynur Gulra Sizin yatağınıza yapılan beşikler var onlardan almayı düşünüyorum çünkü ayrı odası olmıyıcak evim küçük olduğu için o beşikler de büyük uzun süre yanımda yatırırım diye düşünüyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 Gulra kuzum ben meltem smart kral beşik tercih ettim anne yani 5 yaşına kadar rahat bir şekilde bebek yatabilir
Semra12344 Gulra yatak odam küçük olduğu için oraya hamak beşik aldım oda yaptım birde orda da büyüyen beşik var cnm
Aloneanqel Gulra markaya takılmadım canım. E bebekte vardı ama ben ins bir mağaza dan buldum. Kuğu bebe markası onu aldım. E bebektende alabilirsin. Kesinlikle anne yanı al pişman olursun
Villanelle Şimdilik anne yanı park yatak aldım, oda yaparken de montessori tarzı yaptırmayı düşünüyorum
Gulra Villanelle aslında bende öyle düşünüyorum ama fiyatlar o kadar hızlı artıyor ki bugün 100 lira olan ürün seneye 1000 oluyor. Alamam diye korkuyorum cocuk yataksız kalacak sonra. Evde kira olunca oda yapsam mı yapmasam mı kararsız kalıyorum:)
2kizanasi Ben ahşap Beşik tercih ettim asansörlü anne yanı olabiliyor 3 kademeli. 7 aylikken de odadan ayırdım. Kızım 21 aylik hala kullanıyoruz beşikten yatağa geçiş yapcaz kardeşi doğunca 🤗
BusraOzhan Gulra ikisi de değil park beşik alın bence. Hamileyken hem anne yanı beşik aldım hem büyüyen beşik çocuğum 3 taşına girecek park beşikte yatıyor