Mirzanin_annesi2018 Hanımlar 14+4 oluyoruz pazartesi günü Etlik ye kontrol olan varmi cinsiyeti soyluyormu etlik bu haftalarda bakiyorlarmi
Nehir-Poyraz Mirzanin_annesi2018 ayy iğrenç bi hastane önünden bile geçmem oraya gidene kadar başka gidecek hastane yokmu canım başka hastaneye git.
Merveonay Mirzanin_annesi2018 hastane ile ilgili bir bilgim yok ama Rahmi Sinan Karadeniz var orada çok eski doktordur ve gerçekten çok iyi bir doktor aklında bulunsun randevuları ful bulabilirsen tavsiye ederim
Hazal_kubra12 Mirzanin_annesi2018 21 haftalıkken gittim kontrole cinisyet söylemiyoruz dediler detayliya gün verdu ordada söylemediler
Ays_cskn Mirzanin_annesi2018 bence yorumlara kulak ver derim kimse memnun değil ordan cinsiyeti kesinlikle soylemiyorlar 37 haftada dogum yaptırdılar aciklama bile yapilmadi tansiyondan dolayi riskli gebelikteydim ama o kadarda yuksek degildi ilac bile verilmedi zaten tuzsuz yiyerek idare ettim dogum sonrasi hemsire hanim cocugumu giydirmeyi unuttu sezeryan oldugum icin ayaklarim uyusuktu kalkip ben giydirirdimde ama ebeleri iyiydi tabi haklarini yiyemem yani son olarak 3 gun kadar perinatoloji yogun bakimda kaldim orda bir kadin lavaboyu afedersiniz kirli birakmis hemsireler bagirip cagirdi hepimize o gunden sonra ben hastanelerden cekiniyorum psikolojimi bozdu gerizekalilar kisaca en en en son mecbur kalinmadikca gidilecek bir yer degil canim bence baska bir yere bak
Mirzanin_annesi2018 Nehir-Poyraz canım ikiz gebelik var birde tıp 1 diabet hastasıyım tansiyonla hastane igrenc ama riskli gebe polikliniği doktorları çok ilgili ve tecrübeli ilk oglumuda orda doğum yaptım hastaneden değil ama polikinlik doktorları iyi
Mirzanin_annesi2018 Merveonay ben ikiz gebeyim ve tıp 1 diabet olduğu için sadece riskli gebe polikinlik bakiyo bana canım o doktora gidemem bnde
Nehir-Poyraz Mirzanin_annesi2018 anladım canım bende yüksek riskli gebelikde takipliyim şehir hastanesine onlarda çok ilgililer haberin olsun
Anne1010 Hiç tavsiye etmem o hastaneyi orda başıma gelmeyen kalmadı. Yaşayan çocuğuma öldü dediler alacaklardı. İğrenç bi yer cinsiyet falan da söylemiyo orası kardeşime 18. Haftaya kadar söylemedi. Başka doktora geçti şimdi. Tavsiye edilecek bi yer değil.
Ays_cskn Anne1010 Rabbim korumus Allah bildigi gibi yapsin onlari nasil kanaat getirmisler yasayan cocuga olu demisler cinsyet evet yasak dediler banada lokman hekimde ogrendim bende
Merveonay Hazal_kubra12 çok iyi bir doktordur ailecek kadın doğumcu onlar karışı falanda ya annem kardeşime hamileyken teyzem kuzenime hamileykenden beri ona giderler bende rutin kontroller için hep ona gittim çok bilgilidir şuan hastane uzak kalıyor bana gidemiyorum sürekli ama tavsiye ederim
Anne1010 Ays_cskn ben sürekli hcg takibi yaptırdım bir hafta boyunca gece kan verdim birde beni aradılar kan değerleriniz çok yüksek çıkmış bebek eks olmuş olabilir acil hastaneye gelin dediler ben hemen kendi doktoruma yazdım. Oda öyle saçmalık mı olur bizim istediğimiz zaten değerinin artması dedi. Sonra kendi hastaneme gittim bebek gayet sağlıklı dendi. Gerekli tüm mercilere başvurduk şikayet ettik şuan bekleme aşamasındayız.
Ays_cskn Anne1010 Gecmis olsun iyi etmissiniz bizim oyle imkanımız olmadi malesef uzun sure sarılıkla mucadele ettik sarilik tada cok ihmalleri oldu o hastanenin cok sukur cocugumda bir hasar yok suan Yani ne diyim Hayatimda ilk defa bu kadar illet bir yer gordum
Ceylin680 Mirzanin_annesi2018 etlikte cinsiyet yasak öğrenmek için özele gitmen lazim.ben 2 ayrı doktora sordum biri sırtı dönük dedi diğeri saklıyor dedi .ama kapılarda bile yaziyor.bu hastanede cinsiyet sormak yasaktır.diye