Serap_s Regle 5 gün kala kahverengi leke başladı. Regl olmadım ama lekelenme şeklinde devam etti. Bugün 9. Gün. Sizce yerleşme olabilir mi? Bu kadar uzun sürer mi yerleşme? Biraz sonra acilde kanda baktırıcam. Bir seneye yakın zamandır bekliyoruz 😊
portakalcicegii Serap_s benimde 6 gün kala önce kırmızı, sonra kahverengi geldi. Ama asla yoğun değildi, peçeteye geliyordu. Adete 4 gün kala idrar testi pozitif cıkmıştı ☺️🙏
Basaktrk Serap_s merhaba benimde adetime 6 gün kala kahve rengi leke geldi ben adet olacağımı beklerken adet günüme 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim 😊
-Susu- Serap_s benim günlerce devam etmişti gebelik testinde çıkar şuan varsa ben de test ile öğrenmiştim
Serap_s Cevabınız için cok tesekkür ederim. Hayırlısıyla inşallah benim de öyledir. Cok heyecanlıyım ☺️
Basaktrk Serap_s hayır benim 1 gün sadece 2 kere lekelenme oldu ama o kişiden kişiye değişir test yaptınmı
Mylove Serap_s yerleşme falan değil kimyasal gebelik gibi seninkisi dr a git bi betana falan baksınlar yarını bekleme acile git baktır mutlaka
Meltemkcmz Serap_s hastanenin kendi sitesi varsa barkod da varsa elinizde ordan bakın. Hayırlı haberlerle inşallah 💕
Eymensmom35 Serap_s hayırlısı olsun ama kahverengi lekelenme iy değil düşük belirtisi derler hep .🤷♀️