Clementinee 10 gün oldu sezaryen olalı dikişimin sol tarafında şişlik var ama ağrı sızı akıntı falan yok normalmi acaba böyle birşey yaşayan varmı 😶
Bora5832 Clementinee 18 gün oldu benim de hala tam olarak düzelmedi hafif şiş gibi çok da önemsemedim açıkçası ağrı olmadii icin
Meleekk Clementinee benim dikişlerim de de vardı hem sağ hem solda. Dr normal dedi. 40 ım çıktı geçti şişlik bende şükür.
Filizz123 Clementinee benmde dikişimin başı agrıyo başka hiç Bi yerde agrıyo yok geçmedi halaa benim de 10 gün oldu
Bora5832 Clementinee konudan alakasız ama göbeğinizin ne kadarı gitti sanki hiç gitmicek gibi geliyo gobegim 3-4 aylık hamile gibi 18 günde normal mi acaba korse falan da kullanıyorum ama sabit kaldı
Deletedmom727271 Dikiş sebebiyle ilk zamanlar ödem oluşabilir normaldir. Ama aşırı derece de şişlik ağrı vs varsa doktorunuza danışın 🌼
gulumse0611 Filizz123 orası ilk neşter vurulan yermiş bnmde öyleydi oranın acısı çok geç geçti zor iyileşti orası çok zorladı bni
Clementinee Bora5832 Canım benimde hala duruyor yarısı ben doktoruma hatta içerde bir tane daha bebek var hocam galiba dedim 😅 Lohusalık 40 gün bunu unutma 10 gün sonra korseni tak bol su iç ödemin geçicektir dedi bekliyorum 😅
Bora5832 Clementinee doğumdan hemen sonra tartıldım sadece 4 kilo gitmiş bebek zaten 3 kilo şaka gibi gerçekten 😅inşallah biraz daha iner
gulumse0611 Filizz123 aynen bana da doktorum söylemişti bnmde öyleydi cız cız rdiyodu orası uzun bi süre de devam etti şimdi yok tabi
Bora5832 Clementinee 😅😅o da iyiymiş. Vücudum bana acıdı galiba 18 kilo alınca biraz gitsin dedi heralde
babynil @Bora5832 ben ameliyata girmeden cikarttigin yuzugunu 2gun sonra takamamistm. Hepsi odem onlarin inio gecio ama tabi birazcik kalio 😅
Bora5832 babynil benim ödem atmış halim bu galiba gelen giden bir şey yok patates gibi ayaklarım vardı çok şükür indi ☺️
nlycltk Clementinee bende 9 şubatta sezeryan oldum benimde aynı ilk zaman sağ biraz yanıyor gibiydi geçti üst tarafı şişlikti dikiş yeri gözükmüyordu aynada görüyordum bugün biraz daha indiğini fark ettim hatta kaşınmaya başlıyor gibi zamanla inip bitişiyor galiba