Kızlar bir kızım var iki buçuk yaşında onun ardından da iki kez düşük yaptım.Simdi şükür yeniden hamileyim pcosluyum geçen hafta gittiğimde doktor 4+4 demişti keseyi gördük ama adetten bir hafta geri de geç döllenme olmuş dedi.İki hafta sonra bebeği görmek için çağırdı.Fakat bugün 5+1 olmama rağmen iki gündür hiçbir gebelik belirtim yok yani bu haftalarda ne gebelik belirtisi demeyin bu dördüncü gebeliğim hepsinde kasık ve bel ağrısı yaşadım hatta kızımda doğuma kadar çektim bunda da vardı ama bir anda iki gündür bıçak gibi kesildi göğüs hassasiyetim ara sıra var.Baska herhangi bi belirti yok bu haftada ağrıların kesilmesi olmaması normal mi?Bı önceki gebeliğim kontrole gittiğimde kalbi durmuştu bunun daha kalp atışını falan göremedim daha ama kendiliğinden gebelik sonlandi mı acaba diye düşünmeden edemiyorum.Allah hickimseye yaşatmasın çok zor kızım tedaviyle olmuştu diğerleri kendiliğinden oldu dusuklerden sonra korkuyorum sanki kendiliğinden olunca hep dusecekmis gibi geliyor.Bilen başına gelen var mı böyle bişey ağrılar neden kesildi sizce.