Serapcemre Hayalkiz canm o kovittendir enfeksıyondan değildr:)ben kızımda da cok yaşadım hiç skntı yaşamadım
Hayalkiz Yalcnnaysgll benimde 3 aşım var burun yanması da yeni türedi bende dedım bı sen eksıktın 😭 halsızlık hat safhada
Serapcemre Hayalkiz o zaman covitten değildir şu an ki durum ya sürekli yıkayın çamasırlarınızı ütüleyin
aslikadir Duygu388 bende 3 gunumdeyim grip gibiyim ama eklem agrısı baş agrısı fena. Bugun de boğazım ve kulagım agrıyor an itibariyle de koku gitti. Kan sulandırıcı verdiler mi size
Duygu388 aslikadir yok kuzum bugün kadın doğum doktorumu aradımda bol su vitamin dedi bişey olursa yaz dedi tm dedim sağlık ocağında ki ebe sürekli msj atıyor zaten
Yesimtmr Arzz bizim doktorlarda sorun var galiba 2020 de hamileliğimde geçirdim kan sulandırıcı yazmadılar ek vitamin de yazmadılar çok şükür sağlıklı oğlum 14aylık Bu hamileliğimde de geçirdim yine yazmadılar
Hayalkiz Yesimtmr benımde doktorum yazmxmıştı kotuydum kovid heryerimi ağrıtıyordu acile gitmiştim ordaki doktor yazdı
Arzz Yesimtmr ben bir devlete bir özele gittim iki Dr da yazdı neden dedim kovid geçiren annelere yazıyoruz kovid nedeniyle dediler bebeği korumak için
Mrd Allah hepimizin yardımcısı olsun bitsin artık kendisi geçmiş oluyor ama vücuda Bi çok hasar bırakıyor heryerim agriyo 17 günüm çarpıntı hersey var
Hayalkiz Mrd yakında bence izole gününü de kaldıracaklar o zaman ne yapacagız çok zor bir hastalık hele biz hamileler için çok kötü
Hayalkiz Mrd ben 7 ay önce de kovid geçirdim onda da nefesim zamanla düzelmişti tam kendımı toparladım derken 7 ay sonra yine kovid oldum bu sefer daha ağır geçirdim
Hayalkiz Yalcnnaysgll vücudu çökertiyor bağışıklığı düşürüyor gitsede bu aefer başka fırsatçı enfeksiyonlar ürüyor