Cansusahinn Kızlar merhaba 32 haftadayız çok kalça ağrım olduğu için yürümekte bile zorlanıyorum doğuma kadar bu böyle mi gidecek yoksa önerdiğiniz spor vesaire bir şey var mı Doktorum yürüyüş önerdi ama her gün zaten yürüyorum daha ne yapsamda geçer acaba??
Glzz Cansusahinn magnezyum iyi oluyor ama canım ben doğuma kadar cektim şuan 32 haftamdayım ikinvi hamilelğim ilkine göre daha az agrılarım..Yürüsemde yatsamda zorlanıyorm oturrken bile kalkamıyırdum en son plates topuna oturdum yumusaktı azda olsa rahat ediyordum🤣 sonra son haftamda spor yaptm topun uzernde haff haff zıpladm norml doğum için..Gecmş olsn canm 🌸
Minanne Cansusahinn Ağrılar için en iyi şey yatarak dinlenmek, bir de internetten siyatik ağrıları için hamile yogası diye aratıp hareketleri yapabilirsiniz zorlamadan en azindan hafifletiyor bence. Magnezyum da iyi geliyor bana
aysnrsvs Cansusahinn magnezyum kullanmıyorsanız kullanın mutlaka 18 haftadan beri kullanıyorum neredeyse 15. Haftadan beri kalcam ağrıyor bıçakla oyuluyor gibi hissediyorum basamiyorum üzerine 29 haftaligim son zamanlarda daha fazla oluyor
Mltmsncn Cansusahinn ben her bu konuda yazana aynısını yazıyorum. Kesinlikle muz yiyin. Birde magnezyumu ben çift doz alıyorum. Muz yemediğim günlerin gecesi uyuyamıyorum ağrıdan ben
Glzz Cansusahinn ben ilk doğumda öle kullandm ikşncidede kullancam haftam biraz daha ilerlerisnde ..Tavsiye ederm canm
Cansusahinn Minanne magnezyum hiç düşünmedim ama kramplar giriyordu bacaklarıma dediğin gibi iyi gelebilir internetten bakıp yapacağım geçer inşallah 👍👍