Acemianne0636  Kızlar tahlil sonuçlarım şimdi çıktı idrarda protein kaçağı var mı görünüyor tehlikeli mi çıkmış değerim
Acemianne0636 Deniz2961 tansiyonum hastanede ölçtürdüğümde 11/7 çıkıyor genelde, tansiyon aleti aldım ama evde düzenli takip edeceğim
mercimeksmomm @"Acemianne0636 ben sağlık ocağında veriyordum idrar tahlilimi hepte protein var görünüyordu . Doktorum ayrı bi laboratuvardan tekrardan yaptırıyordu ve şükür normal çıkıyordu değerlerim. Başka bi merkezde tekrar yaptırın isterseniz
SeS2019 Acemianne0636 bence saglık ocagında yaptırmıstım da kaçak görünmüştü bende doktor saglık ocagında olan cok da iyi sonucvermedigini aoyledide
Acemianne0636 Zehrakhr yaaa ohh içimi rahatlattın canım Allah razı olsun, sınırın üstünde çıkınca çok korktum bebeğimde de 1 hafta gelişme geriliği var çünkü 😔
Zehrakhr Acemianne0636 bende kolestaz şüphesi ile gitmiştim protein kaçağı sonucu oluyorda doktor öyle açıklamıştı stres yapma lütfen benimde vardı gelişim geriliğim şimdi şükür 3.500 kilonun üstünde 38 haftayı gördük 🥰