Belissimo Canımbende 36 haftalıkım. Hamilelikten önce lazer uygulaması yaptırmıştım ama tabi hamilelikle biraz tüğlenme oldu. Bende görmeden etmeden jiletle üstlerden alıyorum. Jiletten başka yöntem yasak. Ama tam doğuma giderken tamamen nasıl yapıcam heralde ayna kullanıcam yata yuvarlana yapıcam 😁😳
Melikeznar Belissimo jiletten baska hersey yasak demişsiniz ben makina ile temizlemeyi düşünüyorum bi sakıncası var mıdır?
rileyss Belissimo ben de lazerliyim ama kıllarım seyrek de olsa hamilelikten dolayı cok cabuk uzadıgı icin mecbur agdaya gittim. bir iki seferden bisey olmaz bence ya
Belissimo Melikeznar ben lazer uygulaması için söylemiştim hamilelik için değil. Lazer uygulamasından sonra kökten tğleri almak tüğ köklerini tekrar uyarıp güçlendiriyor laserin bir anlamı kalmıyor diye. Yoksa hamilelikte her seçenek yapılabilir bence
Belissimo rileyss yani kökleri biraz uyarmış olursunuz ama şu aşamada mecbur nasıl rahatsanız öyle yapmak normal inşallah bebiklerden sonra tekrar gidilecek lazere
Melikeznar Belissimo bende lazer yaptırdım hamile kalınca bıraktım bana jiletle değil makina ile almamı soylemişlerdi
Ppiinnaarr Ben de 32 haftalık ikizlere hamileyim yarın agdaya gitmeyi düşünüyorum ama canım çok yaniyor acaba o kasintilar bebeklere bir zarar verir mi?