Alpisinannesii Geçmek bilmeyen koyu kanama var acile gittim bi problem yok bebek iyi dediler 3 gün oldu hala devam ediyor damla damla geliyor Protestan kullandığım halde başına gelen var mı nasıl düzelir acaba ?
Pcoslubiranne Alpisinannesii ben lekelenmeden 1 gece hastanede yattim.bebek iyi ama dusuk tehlikem var 4. Haftadan beri 5 gun arayla igne oluyorum ekstra progestan fitil atiyorum.Doktor yuzde 50 dedi insallah bir sey olmaz.
gamzecee Alpisinannesii benim 7. Hafta adet gibi kanamam oldu sonra arada pembe koyu kahve kanamam vardı yavaş yavaş bitti en son 12. Haftada kese etrafında kanaman varsa onu atıyorsundur fazla hareket etme ilaçlarını düzenli kullan bol bol su iç atması için
Alpisinannesii Pcoslubiranne rahim uzunluğunuz ne kadardı sizin ? Doktor muayene etti dün alttan hatta bi sıkıntı yok dedi kan ve idrar tahlili de yapıldı sorun çıkmadı anlayamadım sebebini
Pcoslubiranne Alpisinannesii bilmiyorum bir sey demedi.Alttan bakilmadi bana hiç.Karindan kessyi de bebeginxe gorduk.Daha dün gittim kese alaninda kanama yok sebebi belirsiz.Bebek de iyi cok sukur.Ama dusuk tehlikesi var iste.