Adileeselvi Kızlar artık yazmaktan tedirgin olmaktan yoruldum 26. Haftaya giricez geçen hafta da hafif ti hareketleri ama bu hafta iyice hafifledi sanki normalde yemekten sonra falan bir kaç sert hareketi olurdu yada gece yattığımda ufak tefek kıpırtı olurdu simid oda yok gibi birşey salı günü başka bir doktora çıktım renkli için durumu onada anlattım evet sakin biraz dedi ultrasonda da hiç bişey çıkmayı suyu vs iyi niye bu kadar az hafif hareket eder ki çoğu kişi diyor kıpır kıpır gece uyutmuyor ilkinde bundan daha hareketliydi 7 aylık olacağız yani normalmi bu Pazartesi kendi doktoruma da randevum var o ne diyecek bakalım
Eliff7111 Adileeselvi normalmiş bende 30 haftalık hamileyim bizde de çok şükür bir sorun yok suyu kilodu felan doktorum dediki her cocuk kendine özel hareket eder başkasıyla kıyaslama bebeğini ve çok tedirgin olursan acile git ultrasonla baktır dedi yanı bende su an 30. Haftadayım hareketlerı o kadar az ki korktum ama her çocuğun kendıne özelmiş hareketi bende burda görüyordum kıpır kıpır felan yazanları kafama takıyordum ama kafama takınca hiç hareket etmiyor 😁
serpilctn Adileeselvi bende bununla alakalı çok post açtım benim bebek te öyle 27 haftalik oldu o kadar sakin ki karnim büyümese bebek olduğunu unutuyorum karnımda 😃 gece uyurken hiç rahatsız etmez günde içinde de iki üç tane atar beyefendi durur bitti o kadar demek bizim bebekler de böyle uslu olacaklar galiba bende çevremden çok duyuyorum çok hareket ediyor kıpır kıpır diye her bebek kendine özgü demek 🤷♀️
Tgcbyrm Takip etmek için tatlı şeyler yiyip soluna yat ortam sessiz olsun birde öyle deneyin bazen plasenta karnın orda oluncada hareketleri hissedilmez diye yazı okumuştum
Adileeselvi Tgcbyrm ilk gebeligimde açken bile hareket ediyordu uyaniyordum kahvalti için gün içerisinde çok haretliysen ondan da hep uyur dedi kimisi ne kadar doğru bilmiyorum
Adileeselvi Eliff7111 İster istemez resmen habire takip ediyorum birşeyler atistiriyorum hareket etsin diye çözemedim ya
my116 Bizim her yeni haftaya girişte 2-3 gün hareketlerimizde yavaşlama azalma oluyor doktorda, ebede normal çıkınca bende kendimce büyüme zamanına alışmaya çalışıyor diye yorumluyorum negatif düşünmemeye çalışalım ki bebişler etkilenmesin 🙂
Adileeselvi my116 Çok stres yapıyorum bende ona yordum artık ultrasonda da sıkıntı çıkmayınca iki buçuk yaşında oğlum da var sürekli hareket halindeyim tam hareket edecek gibi oluyor ben hop kalkıyorum
Adileeselvi serpilctn Bende öyle gece falan hiç yani duymuyorum zaten yorgunluktan da uyuyup kalıyorum 🤦 Sağlıklı olsunlar da işte insan hareketli diyenleri görünce tedirgin oluyor